Proteksi sing bisa dipercaya kanggo proyek sampeyan

Demo:

:
:
:

Contoh instalasi:

FRONTEND<!-- an html -->
<script src="https://raincaptcha.com/base.js" type="application/javascript"></script>
<!-- an html form begin -->
<div id="rain-captcha" data-key="YOUR_PUBLIC_KEY"></div>
<!-- an html form end -->
BACKEND//...

$client = new \SoapClient('https://raincaptcha.com/captcha.wsdl');
$response = $client->send('YOUR_SECRET_KEY', $_POST['rain-captcha-response'], $_SERVER['REMOTE_ADDR']);

if ($response->status === 1) {
    // success
} else {
    // failed
}

//...

Penerbit

  • Keamanan lanjut
    Negara perlindungan spam & penyalahgunaan kanggo situs web sampeyan
  • Sarana panggunaan
    Kurang friksi, interaksi tanpa daya kanggo pangguna
  • Nggawe nilai
    Aplikasi bandwidth manungsa kanggo nguntungake wong ing ngendi wae
  • Entuk
    Ganjaran kanggo saben solusi sing dileresake RainCAPTCHA

Iklan

  • Lalu lintas asli
    Sampeyan mung mbayar kanggo RainCAPTCHA unik sing wis diselesaikan sing digandhengake karo iklan sampeyan
  • Target
    Pilih pamirsa sing bener kanggo kampanye sampeyan
  • Ing kawigaten
    Wigati pangguna manungsa mung fokus ing iklan sampeyan
  • Rincian statistik

Javascript API

Obyek:
rainCaptcha
Metode:
reset - Nyebut metode iki kanggo mbusak negara sing saiki lan miwiti test maneh.
on - Masang fungsi handler acara.
Parameter:
event - Tipe: string.
callback - Tipe: function.
Acara:
init - Acara iki bakal dipicu nalika RainCAPTCHA wis siap digunakake.
Conto:
window.addEventListener('load', function(){ if ('rainCaptcha' in window) { rainCaptcha.on('init', function(){ //your code }); } }, false);
complete - Acara iki bakal dipicu sawise pangguna melu tes.
Parameter:
data - Sampeyan kudu mlebu isi parameter iki menyang server sing digunakna tinimbang $_POST['rain-captcha-response']. Tipe: string.
   
Conto:
window.addEventListener('load', function(){ if ('rainCaptcha' in window) { rainCaptcha.on('complete', function(data){ //your code }); } }, false);

SOAP API

Klien:
https://raincaptcha.com/captcha.wsdl
Metode:
send - Nimbali metode iki kanggo mangerteni asil test.
Panjaluk:
key - Tombol rahasia sing bisa dijupuk saka panel kontrol. Tipe: string.
data - Hasil ngasilake test kanggo verifikasi. Tipe: string.
ip - Alamat IP pangguna sing mlebu test. Tipe: string.
   
Respon:
status - Hasil tes. 0 - test gagal, 1 - sukses test. Tipe: integer.
is_not_safe - Index Safety. 0 - aman, 100 - ora aman. Tipe: integer.
error_code - Kode kesalahan. Nilai sing bisa kasebut yaiku: 0 - Undefined, 1 - Melebihi umur asil test, 2 - Sambungan browser utawa browser ora valid, 3 - Tugas iki dileksanakake kanthi ora bener, 4 - Ora iso mlebu. Tipe: integer.